Volgende workshops zijn zowel gericht naar particulieren als naar bedrijven. Voor bedrijven passen ze perfect binnen een anti-stress programma of als teambuildingsactiviteit.


Workshop: "Van dromen je doelen maken."

Waarom slagen we er zo weinig in om onze doelen te realiseren? Waarom blijven goeie voornemens jaar na jaar hetzelfde en zetten we ze niet om in actie? Hebben we te weinig wilskracht of is er iets anders aan de hand?


In deze interactieve workshop kom je te weten wat je tegenhoudt om jouw doelen daadwerkelijk in actie om te zetten. Je krijgt concrete tips en tricks aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan zodat je nu eindelijk jouw dromen in de praktijk kan omzetten.


Praktisch: Duur: 2 uur
                 Prijs: 180 euro (90 euro per uur)
 


Workshop: "Maak je eigen veerkrachtenprofiel."

Waarom lijken sommige personen fluitend door het leven te gaan en is het voor anderen een zware dobber om zich staande te houden?

Het antwoord is veerkracht. Veerkracht is levensnoodzakelijk om vol energie en gelukkig door het leven te gaan. Veerkracht zorgt ervoor dat je na een tegenslag niet bij de pakken blijft zitten, maar dat je de motivatie vindt om overeind te krabbelen en er weer vol tegenaan te gaan. 

In deze workshop ontdek je wat jouw eigen veerkrachtprofiel is aan de hand van 4 dimensies. Je krijgt daarnaast tips mee om jouw veerkracht te versterken. Na deze workshop weet je dus niet alleen wat jouw unieke profiel is, maar ben je ook in staat om eraan te sleutelen zodat je kan genieten van wat het leven jou te bieden heeft als je er veerkrachtig tegenaan kunt gaan.


Praktisch: Duur: 2 uur
                 Prijs: 180 euro (90 euro per uur)


Workshop: "Versterk je veerkracht. Meer rust en ruimte in jouw hoofd en in jouw leven."

Stress is alomtegenwoordig in onze huidige maatschappij. "Druk, druk, druk" is de norm geworden. We moeten altijd bezig zijn en worden overspoeld door een constante stroom van informatie die ons langs alle kanten bestookt. De sociale media zijn hier tegenwoordig de grootste boosdoeners, want we zijn altijd en overal online en verbonden met elkaar.

De stress en de constante informatiestroom zorgen ervoor dat burn-out en overspannenheid constant op de loer liggen. Het is niet makkelijk om de maatschappij te veranderen zodat we meer rust kunnen vinden, maar we kunnen wel sleutelen aan onszelf zodat we sterker in onze schoenen staan en het hoofd kunnen bieden aan de uitdagingen die deze maatschappij ons voorschotelt. 

In de workshop leer je 4 concrete technieken om je eigen veerkracht te versterken: het belang van optimisme en een positieve houding, het belang van focus en aandacht en het doorprikken van je eigen belemmerende gedachten. 

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en tips & tricks die je onmiddellijk kan toepassen zodat jouw eigen veerkracht kan worden versterkt!

Praktisch: Duur: 2 uur
                 Prijs: 180 euro (90 euro per uur)