Kathleen Watteyn


Ik ben een afgestudeerd klinisch psycholoog en procesbegeleider bij Kind&Gezin. Het is een job die ik met veel plezier uitoefen. 
Mijn passie is het vinden van manieren om het werkleven en de thuissituatie met elkaar in harmonie te brengen en deze inzichten te delen met anderen. Ik ben ervan overtuigd dat voor iedereen, ook voor jou, een fijn en aangenaam leven mogelijk is. 
Ik hou van het goede leven. Een lekker glas wijn bij het eten, met een goed boek mij in de zetel nestelen... Maar als werkende mama van een grote kroost weet ik echter ook als geen ander hoe moeilijk het is om alles gecombineerd te krijgen. Geen 'neen' kunnen zeggen, multitasken als een kip zonder kop, altijd voor anderen klaarstaan en daarbij mezelf uit het oog verliezen. Het is een scenario dat zich meer wel dan niet voordeed. 
Herkenbaar? Je bent dus niet alleen... 
Het gevolg was rusteloosheid, een toegenomen prikkelbaarheid en een afgenomen levenstevredenheid. Ik besloot om hier geen vrede mee te nemen en begon met het volgen van opleidingen, het lezen van boeken, het bekijken van online seminaries, erover praten met anderen... 
Ik zocht én ik vond andere, betere manieren om mijn professionele leven met mijn thuissituatie in harmonie te brengen. Nu zit ik meer dan ooit vol passie en goesting om het leven tegemoet te treden en heb ik het gevoel bergen te kunnen verzetten.
Ik heb er mijn missie van gemaakt om via coaching, het geven van workshops en het maken van lessenreeksen mijn opgedane kennis en inzichten te delen met ieder die ervoor openstaat. Ik heb de weg naar een gelukkiger en fijner leven gevonden. Nu wil ik jou helpen hetzelfde te doen.
 


Elias Vandevyvere


Ik ben afgestudeerd als bedrijfspsycholoog aan de universiteit van Gent. Ik volgde deze opleiding vanwege een grote interesse in het hoe en waarom van mensen en hun gedrag. Naast deze inhoudelijke interesse heb ik een passie om opgedane kennis te kunnen delen met anderen en zo anderen te helpen. De kennis die ik de afgelopen jaren heb verworven in combinatie met de kennis die Kathleen bezit geeft mij het vertrouwen om deze passie in de praktijk om te zetten.
Vanuit mijn insteek als bedrijfspsycholoog kan ik een meerwaarde bieden bij de kennisontwikkeling en de uitbouw van de praktijk. Mijn opleiding, als bedrijfspsycholoog, in combinatie met de opleiding van Kathleen, als klinisch psycholoog, zorgt ervoor dat we als duo kunnen terugvallen op een brede en goed onderbouwde kennisbasis.
Onze gedeelde interesses en onze passie om informatie met anderen te delen en mensen bij te staan bij het maken van de beste keuze binnen hun loopbaan en daarbuiten staan garant voor een heel persoonlijke en geëngageerde dienstverlening.